ROEN COMPANY me seli ne Tiranė ėshtė krijuar me datė 14.07.2004 me numer regjistrimi K41914802Q.
Objekti i veprimtarisė te kompanise ėshtė aktiviteti i investimeve ne fushen e ndėrtimit – kryesisht te qendrave te banimit dhe biznesit si dhe HEC-eve.
Gjatė aktivitetit tė saj ROEN COMPANY ka kryer njė sere investimesh ne ndertimin e objekteve te ndryshme ne qytetin e Tiranes ku vlejne te permenden:

  • Tre Godina Banimi 10 kateshe ne rrugen “Komuna e Parisit” Tirane me siperfaqe 10000 m2. Godinė banimi 10-kateshe plus 1 kat parking nė rrugėn “H.Tahsim” Tiranė me siperfaqe ndertimi 4890 m2,
  • Dy godina banimi 10-kateshe me parkime nen toke, dyqane sherbimi + sheshi manovrimi i makinave, e trotuare nė rrugėn “Komuna e Parisit”, Tiranė me siperfaqe 9573 m2,
  • Qender biznesi 15- katesh me observator me 2 kate parking si dhe 2 godina banimi 11 dhe 12 kate me dy kate parking nėn dhe dhe 2 kate sherbimi kryqezimin e rrugėve te “Dibrės“ose e ashtuquajtura “Selvia” me Rr. “Shinasi Dishnica” me siperfaqe 16203 m2;
  • Godine banimi 8-katėshe plus dy kate parkimi nėn tokė nė rrugėn “Hoxha Tahsim” Tiranė me siperfaqe ndertimi 9906 m2;
  • Godine banimi me 2 seksione, 9-kateshe, me dyqane sherbimi e me 2 kate parkimi nen toke, ne kryqezimin e rrugeve “Isa Boletini” e “Cerciz Topulli”;
  • Godine banimi 9-kateshe, me 3 kate ambiente sherbimi e me 2 kate parkimi nen toke ne rrugen “Rresht Collaku”;
  • Godine banimi 7-kateshe me dyqane sherbimi e me 1 kat parkimi nen toke ne rrugen “Him Kolli” e “Islam Alla”;
  • Godine banimi me 2 seksione, 7 kate me dyqane sherbimi e me 2 kate parkimi nen toke, ne rrugen “Ali Pash Gucia”;

Gjithashtu ROEN COMPANY eshte partner me Aurora Konstruksion ne ndertimin dhe investimin e HEC – Vlushe me kapacitet 14,2 MG, ku ne shoqerine HEC-Vlushe, ROEN Company zoteron 50% te kuotave te saj.

Ne vitin 2009 ROEN Company ka fituar koncensionin dhe po investon ne ndertimin e 5 HEC-eve te vegjel ne lumin e Gomsiqes me kapacitet te pergjithshem 20,6 MG nepermjet bashkimit te perkohshem te disa kompanive ku pjesen me te madhe te investimeve e ka ROEN Company rreth 51%.

Ne veprimtarine e saj ROEN Company ka si objekt gjithashtu regjistrimin e barreve siguruese. Ajo zoteron 100% te aksioneve te shoqerise koncensionare: Regjistri i Barreve Siguruese (sh.p.k.).

ROEN Company gjate veprimtarise se saj ka bashkepunuar me sukses me shoqerine ENO sh.p.k ne fushen e tregtise dhe marketingut te pajisjeve elektro-shtepiake, duke qene perfaqesues ekskluziv ne Shqiperi i kompanive te rendesishme si NARDI me seli ne Milano, Itali, Franke me seli ne Venetto, Itali si dhe HAIER me seli ne Qingdao, Kine.

Gjithashtu ajo administron pronat e saj ne zoterim nepermjet qiradhenies ndaj objekteve te ndryshme sipermarrese si EUROMAX, DDB Albania, Universiteti ALBDENT, INFOOD, etj.

ROEN Company ka bashkepunuar e bashkepunon me kompani te ndryshme ndertimi, projektimi brenda dhe jashte vendit, institucione te ndryshme financiare, banka te ndryshme te nivelit te dyte, studio ligjore e noteriale, individe e sipermarres te ndryshem.

ROEN Company gjate gjithe veprimtarise se saj i ofron klienteve te saj, sherbim sa me cilesor.

Te gjitha te drejtat te rezervuara nga Roen Company

Politikat e Privatesise